Cryptocurrency broker

Published on september 13th, 2017 | by

Banc de Crypto Review

Banc de Crypto Review

Geen iDeal en Nederlands

Betaalmethodes
Uniek
Transparant

Summary:

2.7

Matig


User Rating: 0 (0 votes)

Investeren in cryptocurrencies is hot! Steeds meer beleggers overwegen in een investering in Bitcoin, Ethereum of bijvoorbeeld Ripple. Naast deze drie grote digitale valuta zijn er tal van kleinere cryptocurrencies, die eveneens aan populariteit winnen. In z’n totaliteit bestaan er inmiddels honderden verschillende munten, die ieder hun eigen zienswijze hebben op het gebruik van de techniek achter Bitcoin. Er zijn verschillende manier om geld te investeren in cryptocurrencies. Een van de mogelijkheden die je hierbij hebt is het gebruik van Banc de Crypto. Deze organisatie werkt anders dan de meeste exchanges met cryptocurrencies. In dit artikel vertellen we je hier meer over.

 

Geld verdienen via een investeringsfonds

Het idee achter Banc de Crypto is de mogelijkheid om via een fonds te investeren in digitale valuta. Na het aanmaken van een nieuw account bij Banc de Crypto word je door een persoonlijke portfoliomanager benaderd, om de samenstelling van je portfolio te bepalen. Ook kun je zelf bepalen hoeveel je in digitale valuta wilt investeren. Op basis van je wensen wordt een portfolio samengesteld, die je vervolgens online kunt accepteren middels een digitale handtekening.

 

Nu je portfolio is samengesteld kun je geld aan je account toevoegen. Dit kan door euro’s, dollars of Bitcoin over te maken naar de rekening van de organisatie achter Banc de Crypto. Zij zorgen er vervolgens voor dat de samenstelling van je portfolio ingekocht wordt via een van de grote exchanges. Via je persoonlijke account kun je de ontwikkeling van de waarde van je portfolio in de gaten houden. Eens in de zoveel tijd word je via je persoonlijke portfoliomanager op de hoogte gebracht met een financieel rapport. Op het moment dat je uit wilt stappen kun je de cryptocurrencies om laten zetten naar Bitcoin, euro’s of dollars.

 

Eenvoudige manier van geld verdienen

Door in cryptocurrencies te investeren via Banc de Crypto hoef je zelf geen moeite te doen om geld te verdienen. Je kunt de technische analyses van verschillende digitale valuta aan de specialisten van Banc de Crypto overlaten. Als nadeel kan worden opgemerkt dat je de samenstelling van je portfolio niet volledig in eigen hand hebt. Zeker voor de beginnende investeerder in cryptocurrencies hoeft dit echter geen nadeel te zijn. Wanneer je meer te weten bent gekomen over de werking van digitale valuta kun je overstappen naar een andere exchange. Hier kun je vervolgens zelf investeren!


About the AuthorBack to Top ↑