Cryptocurrency broker

Published on september 13th, 2017 | by

0

eToro Crypto CopyFund review

eToro Crypto CopyFund review

Gereguleerd en Nederlandstalig

Betaalmethodes
Nederlandstalig
Gereguleerd
Diversiteit

Summary:

5

Goed


User Rating: 0 (0 votes)

Lijkt het je leuk om in cryptocurrencies te investeren, maar is je kennis over de werking van deze markt beperkt? In dat geval kan het de moeite waard zijn om een investering in het eToro Crypto CopyFund het overwegen waard zijn. Via dit investeringsfonds is het mogelijk om in meerdere digitale valuta te investeren, zonder zelf een portfolio samen te moeten stellen. Dit doet de organisatie achter deze exchange namelijk voor je! Zo kun je met een beperkte kennis over cryptocurrencies investeren in verschillende digitale valuta.

 

Houd er rekening mee dat het eToro Crypto CopyFund maar een aantal keer gekocht kan worden per dag. Mochten de beschikbare pakketten verkocht zijn, dan moet je tot de volgende dag wachten voor een nieuwe kans. Je bepaalt zelf hoeveel je in dit fonds investeert.

 

Ideaal voor een beginnende investeerder

Het eToro Crypto CopyFund is ideaal voor de beginnende investeerder. Een beginnende investeerder heeft doorgaans weinig kennis over de werking van digitale valuta, waardoor het risico op verlies relatief groot is als hij of zij zelf investeert. Op basis waarvan wordt de waarde van een munt bepaald? Hoe zit het met het volume van munten? Welke evenementen kunnen voor een stijging of daling van een cryptocurrency zorgen? Enzovoorts. Met het eToro Crypto CopyFund kies je in dit geval voor een relatief veilige oplossing.

 

Mocht je na verloop van tijd meer kennis hebben opgedaan over de werking van cryptocurrencies en de handel hierin, dan kun je het fonds verkopen en op eigen houtje doorgaan. Het spreekt voor zich dat het rendement normaliter lager ligt, dan het rendement wat je op eigen houtje kunt behalen. Het risico is echter ook groter als je zelf investeert.

 

Samenstelling van het eToro Crypto CopyFund

De samenstelling van het eToro Crypto CopyFund wisselt en hangt af van de populariteit van verschillende munten. Op de website van de organisatie achter dit fonds vind je de precieze samenstelling van het eToro Crypto CopyFund. Naar eigen zeggen wordt het fonds voornamelijk samengesteld op basis van het marktaandeel van een bepaalde cryptocurrency. Dit moet minimaal een miljard zijn, waarbij er voor zeker twintig miljoen dollar verhandeld moet worden per dag. Het aandeel van cryptocurrencies binnen het fonds wordt bepaald op basis van het marktaandeel van de digitale valuta.

 

Benieuwd of het eToro Crypto CopyFund ook wat voor jou is? Kijk eens op de website van deze organisatie om de precieze voorwaarden door te nemen.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑