Cryptocurrencies

Published on september 13th, 2017 | by

0

Geld verdienen met Bitcoin

Bitcoin wordt steeds populairder onder Nederlandse en Belgische beleggers. Hoewel de markt met cryptocurrencies momenteel nog in haar kinderschoenen staat, neemt het volume van deze markt steeds verder toe. Het merendeel van dit volume zit in Bitcoin, welke voor het eerst geïntroduceerd werd in 2009. Satoshi Nakamoto, een pseudoniem voor een onbekend individu of een groep, wordt gezien als de grondlegger van de techniek achter de munt en de betaaleenheid zelf.

 

Door de jaren heen zijn verschillende nieuwe cryptocurrencies ontstaan, die gebaseerd zijn op de techniek achter Bitcoin. Dit heeft ertoe geleid dat Bitcoin flink in waarde is toegenomen. Inmiddels is een Bitcoin enkele duizenden euro’s waard en lijkt deze prijs steeds verder te stijgen. Dit biedt beleggers de mogelijkheid om geld te verdienen met Bitcoin!

 

Hoe kan ik geld verdienen met Bitcoin?

Geld verdienen met Bitcoin kan op verschillende manieren. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om euro’s om te zetten naar Bitcoins en deze een aantal jaren vast te houden. In deze periode kan de waarde van de Bitcoins sterk toenemen, waardoor je de cryptovaluta met winst kunt verkopen. Een alternatief om geld te verdienen met Bitcoins is het investeren in zogenaamde “altcoins”. Onder “altcoins” verstaan we cryptocurrencies die gebaseerd zijn op de techniek achter de Bitcoin. Voorbeelden van de bekende “altcoins” zijn Neo, Stratis en Qtum.

 

Veel van deze “altcoins” hebben een relatief lage waarde, waardoor er nog veel groeimogelijkheden in deze cryptocurrencies zitten. Investeer vandaag in deze munten, om ze op een later moment voor meer te kunnen verkopen. De aanschaf van cryptocurrencies is het eenvoudigst met Bitcoin. Er zijn ook websites waarop je “altcoins” met euro’s kunt kopen.

 

Online bitcoins kopen

Om geld te kunnen verdienen met Bitcoins, zal je eerst een Bitcoin aan moeten schaffen. Er zijn verschillende websites die de mogelijkheid bieden om je euro’s of dollars om te zetten naar een Bitcoin. Een Bitcoin, waarvan er uiteindelijk 21 miljoen in omloop zullen komen, kun je in kleine stukjes opdelen. Je hoeft dus niet per se een hele Bitcoin te kopen, maar kunt ook kiezen voor een halve Bitcoin, een honderdste Bitcoin, enzovoorts. Zo kun je een eerste investering beperkt houden.

 

De Bitcoin sla je op in een digitale portemonnee. Je kunt deze portemonnee op je mobiele telefoon, een tablet of je computer installeren. Een alternatief voor deze portemonnees is het gebruik van de portemonnee die je via een exchange aangeboden krijgt. Houd er rekening mee dat je hierbij het gevaar loopt dat de exchange gehackt wordt, waarbij je munten kunt verliezen. Verstandiger is het dan ook om voor een portemonnee op je computer of mobiele telefoon te kiezen.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑