Cryptocurrencies no image

Published on september 13th, 2017 | by

0

Geld verdienen met cryptocurrencies

De handel in cryptocurrencies heeft in de afgelopen jaren flink aan populariteit gewonnen. Er zijn steeds meer mensen die investeren in de Bitcoin, Ethereum of bijvoorbeeld Ripple. Doordat deze markt nog in haar kinderschoenen staat is de kans op een groot rendement relatief groot bij de handel in cryptocurrencies. Geld verdienen met cryptocurrencies begint echter bij het inwinnen van voldoende informatie. Hoe koop je verschillende cryptocurrencies? Hoe weet je dat een cryptocurrencies betrouwbaar is? Enzovoorts. Op die manier maak je de kans op een verlies van je investering het kleinst. Houd er rekening mee dat je bij het geld verdienen met cryptocurrencies ook geld kunt verliezen. Investeer dus nooit met geld wat je niet kunt missen.

 

Groeiende markt met cryptocurrencies

Geld verdienen met cryptocurrencies is steeds eenvoudiger geworden. Je kunt relatief eenvoudig cryptocurrencies inkopen via verschillende grote exchanges, zoals Crypto500, Banc de Crypto en het eToro Crypto CopyFund. Op deze exchanges wordt gehandeld met Bitcoin en Ethereum, maar kun je ook cryptocurrencies met euro’s of dollars kopen. Houd er rekening mee dat er verschillende exchanges zijn waar deze mogelijkheid niet geboden wordt, zoals Poloniex en Bittrex. Hier handelt men vaak alleen met Bitcoin en Ethereum. Er zijn verschillende Nederlandse organisaties die de mogelijkheid bieden om je euro’s om te zetten naar Bitcoin of Ethereum.

 

Naast het sterk toegenomen aantal exchanges voor de handel in cryptocurrencies, is ook het aantal cryptocurrencies gegroeid. Tegenwoordig bestaan er enkele honderden cryptocurrencies, die de techniek achter Bitcoin ieder op hun eigen manier inzetten. Het is dus niet mogelijk om met iedere cryptocurrency betalingen uit te voeren, zoals dat bijvoorbeeld wel mogelijk is met Bitcoin.

 

Cryptocurrencies bewaren voor de lange termijn

De meest gemakkelijke manier van geld verdienen met cryptocurrencies is door deze voor de lange termijn te bewaren. Hierbij hoop je dat de waarde van de verschillende cryptocurrencies door de jaren heen zal groeien. Doordat het volume van deze markt steeds verder toeneemt, is de kans relatief groot dat de waarde van cryptocurrencies toeneemt naarmate cryptocurrencies breder geaccepteerd worden.

 

Tot die tijd is het raadzaam om je cryptocurrencies in digitale portemonnees te bewaren. Je kunt een portemonnee op je mobiele telefoon, tablet of computer installeren en hier de digitale valuta heen storten. Het wordt afgeraden om je cryptocurrencies op een exchange te laten staan, omdat je hierbij het risico loopt om gehackt te worden. Die kans is kleiner bij een portemonnee op je computer of mobiele telefoon.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑