Cryptocurrencies

Published on september 13th, 2017 | by

0

Geld verdienen met Ethereum

Veel mensen verwarren de mogelijkheden van verschillende cryptocurrencies met elkaar. Waar het met een Bitcoin mogelijk is om te betalen in webwinkels en tegenwoordig zelfs in fysieke winkels, geldt dat niet voor Ethereum. Hoewel Ethereum wel onder de digitale valuta’s valt, kun je hier geen betalingen mee doen. Het netwerk wat Ethereum gebruikt, is gebaseerd op de blockchain van Bitcoin. Dit betekent dat transacties door verschillende partijen geverifieerd moeten worden, voordat deze geaccepteerd worden. Daarbij is het ook in het netwerk van Ethereum mogelijk om transacties te volgen of op een later moment terug te zoeken.

 

Hoewel het met een Ethereum niet mogelijk is om aankopen te doen, biedt Ethereum voldoende mogelijkheden om geld te verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een belegging in Ethereum!

 

Hoe kan ik geld verdienen met Ethereum?

Geld verdienen met Ethereum begint bij het aanschaffen van Ethereum. Er zijn twee manieren om aan Ethereum te komen, namelijk door euro’s om te zetten naar Ethereum, of door een Bitcoin in te ruilen voor een Ethereum op een exchange. Op internet vind je verschillende partijen die Ethereum verkopen in ruil voor euro’s. Zo kun je heel eenvoudig via iDeal aan een Ethereum komen. Net als bij de Bitcoin is het ook bij Ethereum mogelijk om een deel van een munt te kopen, als je met een kleine investering wilt beginnen. Koop bijvoorbeeld een halve of een kwart Ethereum.

 

Naast deze handelskantoren voor het omzetten van euro’s naar Ethereum, kun je ook voor het gebruik van een exchange kiezen. Dit is interessant op het moment dat je al een Bitcoin hebt en deze (gedeeltelijk) om wilt zetten in een Ethereum om je kansen te spreiden. Je maakt in dit geval eerst een Bitcoin over naar je digitale portemonnee bij de exchange. Vervolgens kun je op de beurs Ethereum ruilen voor een (deel van) je Bitcoin.

 

Ethereum bewaren als belegging

Om geld te verdienen aan je investering in Ethereum is het raadzaam om deze in een digitale portemonnee te bewaren. Veel investeerders raden af om je cryptocurrencies in de portemonnee van een exchange te laten staan. Verstandiger is het om een portemonnee op je een mobiele telefoon, tablet of computer te installeren. Je verdient geld aan Ethereum op het moment dat de waarde van deze cryptocurrencies stijgt en je deze op een later moment voor tegen een hogere prijs verkoopt voor euro’s.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑