Cryptocurrencies no image

Published on september 13th, 2017 | by

0

Geld verdienen met Ripple

Ripple is een van de minder bekende cryptocurrencies naast Bitcoin en Ethereum, maar meer dan het bekijken waard! Geld verdienen met Ripple, afgekort tot XRP op veel websites, kan op verschillende manieren. Ripple biedt gebruikers een zogenaamd P2P-betalingsnetwerk, waarop een eigen valuta (XRP) gebruikt kan worden. Dankzij deze digitale valuta beschikt het betalingsnetwerk over voldoende liquiditeit om complexe financiële transacties te kunnen voltooien. Daarbij dient XRP als een overbruggende cryptocurrency om complexe betalingen tussen internationale partijen te vereenvoudigen.

 

Voor verschillende financiële instellingen kan het gebruik van het systeem wat Ripple biedt heel interessant zijn. Zij kunnen met dit netwerk flink op de kosten besparen! Doel van de organisatie achter Ripple is het openbreken van de gesloten netwerken van pinpassen, grootbanken, online betalingsdiensten (Paypal, Neteller, etc.), enzovoorts. Daarbij probeert het met haar netwerk wachttijden te verminderen. De kans is groot dat dit de waarde van Ripple in de komende jaren zal doen laten stijgen, wat geld verdienen met Ripple interessant maakt voor investeerders.

 

Hoe kan ik geld verdienen met Ripple?

Geld verdienen met Ripple begint bij het kopen van Ripple via een exchange. Er zijn ook partijen die de mogelijkheid bieden om Ripple te kopen met euro’s, maar deze diensten zijn vaak aanzienlijk duurder. Verstandiger is het dan ook om je euro’s eerst om te laten zetten naar Bitcoin of Ethereum. Wanneer je deze munten aan je digitale portemonnee op een exchange toevoegt, kun je Ripple kopen. Let bij de aanschaf van Ripple goed op de koerstrend van deze cryptovaluta. Door de volatiliteit van cryptocurrencies kan de koers van Ripple flink schommelen. Om direct geld te verdienen met Ripple is het raadzaam om deze munteenheid te kopen in een dal.

 

Wanneer je Ripple wilt verkopen kun je deze via een exchange omzetten naar Bitcoin of Ethereum. Vervolgens kun je de Bitcoin of Ethereum weer verkopen voor euro’s. Deze euro’s worden vaak rechtstreeks op je bankrekening gestort door organisaties.

 

Een digitale portemonnee voor Ripple

Vaak zal geld verdienen met Ripple gericht zijn op de langere termijn. Zo is het rendement immers het grootst in veel gevallen. Om te voorkomen dat je account op een exchange gehackt wordt en je munten gestolen worden, is het raadzaam om je cryptocurrencies in een digitale portemonnee op te slaan. Voor Ripple bestaan er verschillende online portemonnees, waarin je de cryptocurrency kunt bewaren. Bescherm je portemonnee extra goed, door deze te voorzien van een 2FA-beveiliging.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑