Geen categorie no image

Published on september 13th, 2017 | by

0

Over ons

Cryptocurrencies en de handel in deze digitale valuta zijn hot op dit moment! Gaat het hier om een tijdelijke hype, of om een blijvende revolutie? Wij zijn ervan overtuigd dat de techniek achter de Bitcoin voor blijvende veranderingen binnen de samenleving kan zorgen. Inmiddels zijn er op basis van deze technologie tal van nieuwe cryptocurrencies ontwikkeld, zoals Neo, Qtum, enzovoorts. Juist met deze munten valt ontzettend veel geld te verdienen, als je op het juiste moment in weet te stappen.

 

Niet alleen vinden wij het zelf erg interessant om te investeren in verschillende cryptocurrencies, ook willen wij onze kennis met anderen delen. Welke exchanges gebruiken wij om te handelen in digitale valuta? Wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en Ethereum? Enzovoorts. Op onze website vind je hier meer informatie over!

 

Reviews over verschillende producten

Naast de informatie over verschillende cryptocurrencies, hebben we daarbij een aantal handige reviews voor je opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan een review over de werking van het eToro Crypto CopyFund, wat een investeringsfonds is voor beginnende beleggers. Via dit investeringsfonds hoeven zij zelf niet uit te zoeken welke cryptocurrencies interessant zijn en op welke manier zij hierin kunnen investeren. De organisatie achter dit fonds stelt namelijk een portfolio voor je samen. Datzelfde doet Banc de Crypto, waar je wordt bijgestaan door een persoonlijke portfoliomanager.

 

Wil je eerst oefenen met het investeren in cryptocurrencies, alvorens je besluit met echt geld te investeren? Kies in dat geval voor het gebruik van Crypto500! Hier kun je met virtueel geld oefenen in cryptocurrencies, alvorens je echt geld stort.

 

Handig boek voor een beginnende handelaar

Op onze website geven we geen tips over de digitale valuta die in de komende periode flink in waarde zullen stijgen. Wel kunnen we je een digitaal boek aanraden, het CryptoRevolutie ebook, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een betrouwbare digitale valuta herkent. Op basis van welke aspecten kun je cryptocurrencies met elkaar vergelijken? Hoe weet je wat de plannen van een bepaalde digitale valuta zijn voor de komende periode? Enzovoorts. Op basis van deze punten kun je vervolgens bepalen om wel, of juist niet in bepaalde munten te investeren.

 

Zelf houden we ons al enige tijd bezig met cryptocurrencies en alles wat daarbij komt kijken. Zo weten we het belang van een digitale portemonnee, is voor ons duidelijk hoe we aan een Bitcoin kunnen komen, enzovoorts. In deze periode hebben we de mogelijkheden van cryptocurrencies ervaren. Wanneer start jij met het investeren in cryptocurrencies?


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑